Tavaszi akciók

Tisztelt látogatónk !

Örömmel tesszük közzé tavaszi ajánlatunkat teniszpálya épitésre. mennyiben Ön új pályát tervez építtetni, vagy felújíttatná régi sportpályáját, nálunk a legjobb helyen jár !

Teniszpálya épités 2021 tavaszi ajánlat

(Az ajánlat érvényessége 2021 május 15.-ig tart.)

——————————

4 db nagy kopásállóságú műgyanta rétegből és vonalazásból álló teljes teniszpálya rendszer a kép, alapján

teniszpálya akció

A képen látható rendszer alapjául szolgáló betonfelületet először előkészitjük, az esetleges gyenge részeket leválásokat eltávolítjuk vagy megerősíteni amennyiben szükséges. A felület egyenetlenségeit betoncsiszolással eltávolítjuk. Ezután következhet egy poliuretán kiegyenlítő réteg, majd 2db akril műgyanta közbenső erősítő réteg. A felső járóréteget szintén akrilgyantából készitjük, kiválasztott színben. Amennyiben a külső és belső pályaszín eltér egymástól még egy réteg kerül felhúzásra, majd a végső vonlazás következik sablon alapján.
A rendszer ára aljzat előkészítéssel : 8500 ft/m2 + áfa

Kérjük további részletekért, információért, bejárás egyeztetés érdekében hívja a 06204939021 telefonszámot.

*Ui: Figyelem az Ajánlat tájékoztató jellegű ! meglévő és 5% nál nagyobb javitási szükségletnél nagyobb előkészitési munkát nem feltételez ! Pontos árajánlatot az aktuális terület bejárása és megismerését követően tudunk adni !

Teniszpálya felújitás

Oldalunkon, a felhasználói élmény fokozása érdekében Cookie kat használunk. Oldalunk további használatához kérjük fogadja el ezeket. Több info

https://hu.wikipedia.org/wiki/HTTP-s%C3%BCti

Bezár